Golf i mellandagarna



Så här såg det ut i onsdags när jag passerade Landskrona på E 6:an på väg norrut. Fullt med golfspelare på banan och det var det även på måndagen då jag åkte söderut. I dikena var det dock snö och under julhelgen var det hela två dm snö men den försvann snabbt.

Tänk vad bra de har det där nere. Slog en signal till "golfmarodören" men han svarade inte utan ringde upp efter någon timme. Ni kan nog själva gissa var han och hustru hade varit? Just det - på golfbanan.

När vi svängt av på E 4:an så kom dock snön så fort vi lämnat slättlandskapet och temperaturen började på plus två i Malmö och slutade på minus 16 i Strängnäs.

Frågan är när det blir spelbart på denna breddgrad efter all snö och kyla?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej UTE.Golfbanan vid Landskrona heter Öresunds Golfklubb.Där var Helen 1cm från HIO,men vad hjälpte det, vi kom näst sist ändå i en partävling.Sitter nu på ett hotel i Soho London,vi är här ett par ggr om året och hälsar på våran dotter som bor och jobbar här.Nej nu ska vi ut och äta o dricka Guinness.Ha det gott Golfmarodören med fru

2010-01-03 @ 20:59:40
Postat av: UTE

Hej!

Hoppas att det inte blevför mycket Guinness igår kväll. Trevligt att vara i London för nu skulle det ju var kallt och snöigt även i Skåne så golfen kanske blir svår.

En cm från HIO, det går väl inte att vara närmare!

Blev det en chock och sedan föll spelet helt ihop? Ni får väl skylla på det vad gäller placeringen.

Ha det BRA och på återhörande!

UTE


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback