27 hål på Torshälla GK

Spelade igår en trevlig tävling på Torshälla GK. Det var en inbjudningstävling för 55+ och det var två herrklasser som var jämt fördelade. Dessutom givetvis en damklass.

Hade nöjet att hamna i A-klassen och för oss var det 27 hål. Först skogsslingan och sedan omstart för att spela hela banan.

Gick ut i förstabollen och hade hemmaspelaren Håkan som spelkamrat. Utslag 08.00 och eftersom vi var två gick det snabbt och 09.40 var vi åter i klubbhuset.

Gick på 50 b och 42 n. Detta efter ett otal bunkerbesök och även ett antal mellanputtar som tyvärr hamnade på koppkant. Innebar en 24 plats i det 33 man stora fältet. Torbjörn Cairén ledde på fina 34.

Efter en runda till Tuna Park för att träffa Albin och Ella och en stor hamburgare på Max så var det ny start 11.15. Nu gick det bättre och gick på 44 ut och i stället för 50 i skogen nu på 43. Detta bl a med par, par, par och birdie på hål 12-15 (lång par tre, två smala par fyror och korthålet).

Gav 72 netto och på banans par och en andraplats på rundan. Slutsegraren var bäst på 70. Totalt en åttondeplats på 114 (sist av tre 114).

Noterbart ävan att jag gjorde par båda varven på sista hålet, par fem.

Anders Östberg även han från Strängnäs knep en fin andraplats i B-klassen.

Trevlig tävling och synd att så få utanför Torshälla kom till start. Får hoppas på fler nästa år då det var en välarrrangerad tävling på en fin bana som kan rekommenderas.



Min spelkamrat Håkan längst till höger på sista green och till vänster Ulf och Börje som vi slog oss ihop med efter nio hål på sistarundan då vi var två tvåbollar i täten på A-klassen och hade kommit ifatt damklassen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback