Ny GUIF-förlust

Så här ser det ut på HerrElit Handbolls hemsida vad gäller referat från gårdagens match i Kristianstad. Ytterligare en förlust och nu är laget näst sist i tabellen. På måndag är det en ny ödesmatch och vid förlust mot Helsingborg så är det sista plats i tabellen.

Kämpigt!

IFK Kristianstad-Guif 33-28 (14-12)
(2009-11-26)
 
IFK Kristianstad svarade för en prima överraskning, då laget slog Guif med fem måls marginal. IFK-spelarna hade fullt fokus matchen igenom och tränaren Kenneth Andersson var nöjd med sina adepter.

Enerigknippet Johan Jepson som omsom var kantspelare och rätt som det var spelade han på nio meter. Han svrade för en gedigen insats och snitsade in hela åtta fullträffar. Det är målrekord för hans del i IFK-tröjan.

Alexander Arvidsson hade det stora nöjet att virka in hemmalagets två sista mål inför stående ovationer. Han svrade för sju mål varav två kom på straffkast. Hemmapubliken var verkligen nöd med killarna i den oranga tröjan. Idel leenden var på allas läppar, när det var dags för hemfärd.

Jesper Larsson var som vanligt bra i hemmalagets målbur, Men blev skadad i andra halvleken. Nu stod han matchen ut.
Unge Markus Olsson gjorde en bra insats och noterades för sex fullträffar. Rutinerade hemmaspelarna Claus Kjeldgaard och Love Asplund svrade för säkra insatser.

Guif kom aldrig riktigt igång. Topbias Aren var hela tiden på hugget och svarade själv för hela nio mål. Han hade övertag på Jesper Larsson matchen igenom. Även Tomas Tverin och Mathias Tholin var säkra. Däremot lyckades IFK knäppa till så att Eskilstunalagets kontringsspel inte blev vad det brukar vara.

Nu måste sörmlänningarna börja vinna även i Elitserien, som är oerhört jämn. det har gått bra i cupsammanhang, men det är livsviktigt med framgångar även i Elitserien.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback