0 - 5, missat slutspel!

Som ni redan vet så blev det en tung match för GUIF i onsdags kväll.

I första halvleken så kom ett ryck från Alingsås fram till 6-12 men grabbarna gnetade ifatt till 12-14 i paus. Andra halvlek började bra och Daniel Johansson i målet blev som en vägg i mitten av andra. Sex raka räddningar bäddade för en hemmaledning med 26-24 när det återstod drygt fem minuter.

RIDÅ!

0-5 under sista fem minutrarna och till slut stryk med 26-29. Johan Pettersson visade i slutet hur handboll skall spelas. Tre straffar och lika många mål plus ett spelmål. Under matchen missade GUIF tre av sex straffar och det har man inte råd med i dessa sammanhang.

Slutsatsen är att GUIF i år kommer att missa slutspelet och får kämpa i den nedre regionen av tabellen och försöka undvika nedflyttning och kvalspel.