Lång dag igår!

Tyvärr så blev det inget tid för bloggen igår.

Det var som jag skrivit dags att inviga en ny Druidloge i Stockholm och det var fullspäckat program från 09.40 fram till hemkomst 19.30. En del fortsatte på banketten som var men själv blev det till att åka hem och packa resväskaen.

Trevligt var det dock och det var 145 personer på invigningen och allt gick som en glans och det är bara att önska den nya logen LYCKA TILL!

Kommentarer
Postat av: Peter Lagerquist

Hej UTE, hoppas resan gått bra till Portugal önskar er sköna golf dagar. Tack för en trevlig dag vid instiftandet, banketten blev mycket trevlig synd att du missade den, hälsa övriga bröder.



Mvh/Peter

2009-01-26 @ 13:34:09
Postat av: Gunnar Jedenfelt

Hej Idrisgänget

Hoppas att resan gick bra. Idag är ni väl och spelar på banan i vackert väder och sol!

Invigningen gick mycket bra fullt med folk från norr till söder.vi fick många presenter standar,ljusstakar,svärd,aladins lampa,rosor i mängd,penninggåva, mm. Banketten Var det Hög stämning Hela kvällen. Lycka till på Golfbanan.Hälsa de övriga

2009-01-27 @ 11:42:32
Postat av: Anonym

Hej Peter och Gunnar!

Vi har det mycket bra har i Lisboa och nu har vi spelat golf i tre dagar pa mycket fina banor. Var en mycket trevlig dag i lordags och det var synd att vi missade banketten men det blir ju flera tillfallen. Stig och Sture har berattat om kvallen. Nu tanker jag lagga in lite pa bloggen sa att ni kan lasa lite hur vi har det. Hoppas att ni aven tittar pa Golfers blogg som han denna vecka skriver via telefonen. Hanvisning finns i ett tidigare inlagg pa min blogg.

Halsningar

UTE

2009-01-28 @ 17:29:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback