Mail och mail!

Så här när det börjar bli ljusare om dagarna så passar det väl med en liten insändarhistoria. Men frågan är vad det har med att det ljusnar UTE! Men här kommer den.

Brevlådan

En man var ute i sin trädgård och klippte gräsmattan när hans attraktiva blonda kvinnliga granne kommer ut ur sitt hus, springer fram till sin brevlåda, öppnar den, men slänger igen brevlådelocket nästan direkt och springer så tomhänt och ilsken in i huset igen. Efter en stund upprepar det hela sig igen. Hon kommer ut ur huset, springer fram till brevlådan, öppnar den, slänger igen locket och springer in i huset igen lika tomhänt och förbannad som  förut. När mannen klippt klart gräsmattan, kommer hon ut ytterligare en gång och denna gång drämmer hon igen brevlådelocket så hårt att det lossnar. Nu måste mannen fråga vad hon egentligen gör, så han frågar lite försynt innan hon når ytterdörren igen:
- Ursäkta, är det något fel?
Blondinen svarar upprört:
- OM det är något fel? Klart det är något fel! Min jäkla dator därinne säger hela tiden: YOUVE GOT MAIL.

Kommentarer
Postat av: HANNI

Tsss.. alla dessa blondinskämt.. ^^

Postat av: UTE

Hanni!

Det är väl inte så att du är blondin? Men det finns ju undantag så jag får väl gå ut på din blogg och titta. Kul att du hittat hit och du är välkommen att titta även då jag inte skriver om blondiner.

Hälsar UTE

2009-02-10 @ 18:45:31
URL: http://ute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback