Tigers varumärke!

Tänk vad det skrivs om en liten krock.

Inte kunde man tro att det skulle bli så här när man först fick höra att han var på väg till gymet mitt i natten och halkade på gaspedalen!

Nu har det skrivits spaltmil om händelsen och spekulerat i fortsättningen. Tänk vad saker säljer och frågan är hur varumärket har vunnit eller förlorat på händelsen.

Frågan är också hur svingen påverkats och när vi får se Tiger på banan igen?

Kommentarer
Postat av: Golfer

Idag skrivs det om kvinna nummer tio. Jag tror han försöker komma tillbaka, men det kommer att bli en tuff resa. Det skulle inte förvåna mig om han buas ut i samband med första tävlingen. Och svingen kommer att påverkas. Mår kropp och själ dåligt mår svingen dåligt.

Postat av: Jocke

Frågan är bara hur mycket sanning det är i det hela. Först fick man ju uppfattningen att han kanske vänstrat men någon kvinna. Men hallå kanske tio eller fler hur kan man hålla sådant hemligt och hålla reda på allt??? Det kanske tar jättelång tid tills han kommer tillbaks om han nu gör det någon mer gång tråkigt för golfen..........

2009-12-07 @ 16:39:16
URL: http://sicutmorisest.blogg.se/
Postat av: UTE

Hej på er golfare!

Trevligt att höra av er och jag har inte följt turerna de sista dygnet p g a mycket annat. Bl a badrumsrenovering och IKEA-resa.

Att det skulle vara tio kvinnor låter helt sjukt. Som ni skriver - hur håller man reda på ett sådant liv?

Tror också att det kommer att bli burop vid första tävlingen och svingen kommer givetvis att påverkas.

Själv tror jag att detta var sluter på eran Tiger och han kommer inte att ta någon mer av de fyra stora tävlingaren, eller?

UTE

2009-12-08 @ 07:53:58
URL: http://ute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback