GUIF på topp!

Igår var det ett annat GUIF som visade upp sig i hemmahallen. Efter tveksamt spel under året så blev det nu tredje raka segern och det var ledarlaget Sävehof som fick åka hem utan poäng.

Efter att kommit efter redan från början mycket p g a en storspelande Sävehofmålvakt så skilde två mål i halvlek. När sedan gästerna smällde in tre raka mål på några minuter så såg det kört ut för GUIF. De vek dock inte ner sig utan vände och ledde med tre bollar när det var fem minuter kvar. Sävehof kom dock igen och så stod det 28-28 men då dundrade GUIF in två bollar och det hjälpte inte Sävehof att de fick inboll i matchens sista sekund.

Storspel av Robin Andersson och efter tre straffmissar så kom Martin Nilsson in och smällde stenhårt in fyra straffar och det på seriens bästa målvakt.

Nu är GUIF på slutspelsplats och det är bara att hålla tummarna att de behåller gårdagens spel för då kommer det att bli slutspel framåt våren.