Fredagstävlingen

Igår var det sponsorgolf på Strängnäsbanan. I vanliga fall så blir sponorerna inbjudna till DI-golfen men i år så finns det ingen DI-golf p g a de "dåliga tiderna" så då blev det en mycket trevlig sponsorgolf med enbart sponsorer.

Tyvärr kom bara fyra lag till start tillsammans med ett lag från golfklubben. De som deltog var Mälarmontage, Hälsoskaparna, Bernhardssons Möbler och Strängnäs bärgning och transport.

Hade blivit "kallad" av  Lars som äger det sistnämnda företaget och utöver oss två var även Pär med i laget.

Tävlingsformen var scramble och vi var tvungna att ha sex utslag vardera. Slingan var för dagen gul och blå.

Började med en lätt birdie där vi tog Lars utslag och sedan slog ha själv in till 2 dm från flaggan. Gjorde en bogie på tvåan och sedan par fram till åttan och nian där det återigen blev birdie. På åttan var jag själv när HIO och Pär som puttade först satte lätt putten. På nian var vi nästan upp på green efter monsterdrive av Lars osh sedan slog både Pär och jag till greenkant.

34 slag ut och två under.

Sedan följde sex par och två bogie och ett avslutande par. När det var sju hål kvar hade Pär fyra utslag kvar men det löste vi bra. Tyvärr puttade vi alla tre fel på sjuan och på åttan fick vi ta ett något dåligt utslag från Lars. På nian delade Pär fairway och slog sedan upp till flaggan och liksom på åttan blev det en koppsnurr från birdie.

38 slag in. Totalt på par och med hcp 15 så slutade vi på 57.

Mälarmontage vann på 51, vi tvåa tack vare lägre hcp då även Hälsoskaparna hade 57, Bernhardssons 59 och golfklubben 61 även fast de hade pron Anders och proffset Pelle i laget.

Efter tävlingen god middag och trevlig samvaro samt prisutdelning.

Tack Lars för inbjuda och tack golflubben för ett trevligt arrangemang.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback