Siegrothska Officersmässen flyttar till Ulvhälls Herrgård

Igår kväll var det årsmöte i Officerarnas Kamratförening vid Södermanlands Regemente. Det är den förening som blev kvar efter att regementet lades ned 2005 och som bland annat äger Officerskårens inventarier som finns på mässen.

Knappt 50 medlemmar kom till mötet och det finns drygt 500 i föreningen varav 200 är aktiva och resten är medlemmar som någon gång gått med i föreningen och då blivit ständig medlem och därefter "lutat sig tillbaka".

Den stora frågan på mötet var mässens framtid. 2010-12-31 så går nuvarande hyreskontrakt ut och vad händer då? Vad kommer Vasallen då att komma med för bud? Osäkerheten är stor och därför hade styrelsen tagit fram ett antal alternativ på lösning och det de förordade var en flytt till Ulvhälls Herrgård. Ett annat alternativ var att avvakta och se hur det går med det nya pansarmuséet och möjligheterna att komma in där.

Mötet beslutade att mässen skall flytta till Ulvhälls Herrgård och flytten inleds 2010-01-01 så det gäller att passa på om ni vill ha en fest eller annan aktivitet på den fina mässen.

Bra jobb av styrelsen och det är det enda rätta att flytta då osäkerheten om framtiden är stor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback