Cancerfonden

Idag passerade Gert Fylking och Robert Aschberg förbi Strängnäs under sin marsch från Ystad till Haparanda.



Syftet med marschen är att samla in pengar till cancerforskningen och främst kampen mot prostatacancer. De hade börjat dagen i Härad och lite efter 10.00 anlände de till parkeringsplatsen vid Vasavallen där ett stort antal kommunbor väntade inför den gemensamma marschen ner till Västerviken.

       

Det finns ett antal personer som givetvis går med längs marschvägen och den som varit med längst är Daniel från Kristianstad som hakade på fjärde dagen då de passerade Karlshamn och avser vara med till slutet den 6 juni i Haparanda. Intervjuade Daniel under marschen ner till Västerviken och dagens uppslutning var den klart största som de upplevt under de 77 milen som de nu har avverkat.

BRA GJORT AV STRÄNGNÄS!

   

Här ser vi Daniel på väg ner mot Västerviken och dessutom på en bänk i Västerviken med en svalkande glass. Killen till vänster har varit med länge men återkom idag efter en dryg veckas uppehåll p g a hälseneinflamation.

       

I Västerviken var det bl a tal av kommunalrådet Jens som dock missade att de gick från söder till norr men man kan ju inte komma ihåg allt. Dessutom intervjuades de av en "tupp" som var maskera och det var ingen mindre än Ville från Bygglov som bor här i kommunen och det blev en glad överraskning för de båda vandrarna. Efter ett tag var det dags att gå vidare mot Enköping och från "Sveriges närmaste stad" hade fyra maän från 1300-talet anlänt för att göra följe över Mälaren.



Till sist en bild på Gert och UTE.

Bara att hoppas att vi samlade in mycket pengar i Strängnäs och det är bara att önska herrarna lycka till i fortsättningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback