Bloggpublicitet!

I fredags var hela första sidan av lokaltidningen fylld av en rektor här i kommunen som bloggar. Han hade skrivit om alkohol i olika former på sin blogg och vill ni läsa mer så är det bara att gå ut på www.ekuriren.se 

Han hade nog inte förstått riktigt det där med sin befattning. Vissa är det 24 h om dygnet och det är bl a en rektor. Andra som kan vara i det facket är ju mitt f d arbete som officer. Det gäller att förstå detta och skriva med omdöme.

Fick dock frågan av hustru. Du har ju skrivit om ölen på Azorerna som du tycker smakar bra. Det kanske är dags att ta bort det inlägget för du kanske hamnar på första sidan i lokaltidningen för det och det skulle ju inte vara bra.

Men ölen är ju god på Azorerna, som flera av er läsare även håller med om, och kanske det skulle locka ännu flera läsare till bloggen om de skrev om den på lokaltidningens första sida.

Tror dock inte att jag hamnar där och tur är väl det för då skulle ju UTE bli avslöjad och kanske även bli anklagad för "felaktiga" inlägg på bloggen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback