Whiskeygolf!

Ibland så förekommer det att det spelas whiskeygolf på golfbanan. Spelformen innebär att den som vinner ett hål får som "pris" en rejäl whiskey. Det brukar ofta bli tungt för den som spelar bra i början och förmågan brukar snabbt nedgå och då är det någon annan som har chansen att få smaka på den ädla drycken. I slutänden så brukar det vara en något sämre spelande boll och nivån på deltagandet brukar vara densamma, låg.
Mötte en whiskeyspelande boll igår och de var på röd sjua och hade bara två hål kvar och ni kan själva tänka er hur spelarna såg ut.
Frågan är om de är på benen och på banan idag?

Kommentarer
Postat av: Ulf Dia-Tsi-Tay

Hej! Jag kan lova att det tog tid att komma på benen igen. Dricker normalt inte starksprit, men en hel 75´a Whiskey rann ner i strupen i lördags. Vi hade otroligt roligt, men fy för den lede, söndagen var inte rolig. Frun fick hämta vraket kl.19 lördagskvällen hos Stefan. 19.30 snusade man fint i bingen. Ett visst illamående inträffade ett okänt antal ggr. Allldrig merrr....

2008-10-20 @ 21:18:25
Postat av: UTE

Hej Ulf!

Förstår att det var en tung söndag och det hördes på dig redan på lördagskvällen när vi pratades vid i telefon att ett visst mått av berusning hade infunnit sig. Frågan är om man sedan kommer ihåg det där "alldrig merrr...." när det är dags för en trevlig aktivitet i goda vänners lag nästa gång?

Postat av: Ulf Dia-Tsi-Tay

Hej Ulf! Det känns tungt att erkänna, men jag minns inte att vi talats vid i telefon nämnda "blöta" kväll! Antagligen har du rätt om "aldrig mer" också. Det var så kul att jag säkert kommer att vara med även nästa år!!



Mvh Uffe

2008-10-23 @ 21:05:02
Postat av: UTE

Ulf D T T - förstod det!

och du man lever ju bara en gång och lite roligt behövs ju ibland...........

2008-10-23 @ 21:55:05
URL: http://ute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback