Tre dygn med Albin!

Efter förra veckans bröllop då Jonas och Caroline gifte sig så var det dags för bröllopsresa och jag hade fått den stora förmånen att bli utsedd till förste barnvakt i drygt tre dygn.

Här ser ni Albin när vi hade kommit hem efter att jag hade hämtat honom på dagis i tisdags eftermiddag. Albin är två år och åtta månader.




Onsdagen fm avsattes till promenad i närområdet och utforskning av bl a pappas gamla dagis och skola.
Under em var det sedan dags för bad i Thomashallen där jag fick hjälp av faster Andrea.



Torsdag fm var det dags för skolbesök hos farmor. Albin satt som ett ljus i skolbänken och sedan sjöng eleverna för honom och sedan sjöng Albin med hjälp av eleverna " Bä, bä vita lamm".



Det blev sedan ett lagfoto och laget skulle enligt några av grabbarna heta IK Albin.



Här står Albin och väntar på torsdags em överraskning! Vad skulle hända?



Ni känner väl alla till Blixten, Sally och Bärgaren som finns som tecknad film. Gör ni inte det så hyr den, det är en bra film.

Bärgaren kom och hämtade oss och sedan bar det av till Mariefred för att hämta en skrotbil.



Lasse lät till och med Albin sköta lastningen och lossningen av bilen så nu har Lasse en vän för livet det kan ni skriva upp.



De hade även bra kläder båda två så de syndes ordentligt när de lastade av.
Ett stort TACK till Lasse för veckans höjdpunkt.



På fredag fm blev det sedan en lång promenad i Stadsskogen och där hittade vi även pinnar som han på något underligt sätt skulle "skjuta" med. Som ni ser så är det en vänsterskytt som här prövar lyckan.



Under em kom Jonas och Caroline hem så det var dags för återfärd til Skogstorp. Vi har haft några härliga dagar tillsammans och det var ju några år sedan sist så det känns lite ovant men är mycket härligt.

Kommentarer
Postat av: Albins mormor

Vilken rolig vecka ni verkar ha haft.Ni har ju verkligen gjort många roliga saker.Det är ju tur att farmor o farfar finns på nära håll och kan ställa upp.Det är ju svårare för mormor o morfar.Det känns bra att veta att ni finns när det behövs.Hälsningar mormor o morfar i Kaxholmen

2008-01-14 @ 17:13:20
Postat av: UTE

Hej mormor!
Det var en jättekul vecka men det är ju samtidigt fullt upp hela tiden. När de egna barnen var små så hade man ju lite rutin på det hela. Nu måste man ju ha koll på Albin hela tiden när man har det stora ansvaret att passa honom. Hörde även att han nu slutat med lunchluren så nu somnar han nog lite tidigare på kvällen.
Hälsningar farfar

2008-01-15 @ 19:13:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback