Snabbinkallad matchspecialist!

Igår så hade H 45 killarna återstart i seriespelet och det var hemmamatch mot Kiladalens GK som ligger utanför Nyköping. När det drog ihop sig till start så fick Ubbe ont i ryggen och då var goda råd dyra för den perfekte lagledaren Ulf E.

På telefon och en signal till UTE. Stod en timme innan matchen på byggvaruhuset och lastade brädor till den berömda porten, så nu är det på gång, eftersom det regnade i Västerås och resan till TPC blev "inställd".

Match är ju alltid match så det blev ett ja tillbaka till Ulf E. Snabbt hem och byta från snickarkläder till golfdress.

Hur gick det då? Jo den häftigaste regnskuren som skådats denna sommar kom när vi var på det 14:e hålet så spelet blev stoppat i 15 min. Där kom alltså regnet som jag undgått hela dagen! Ett par som låg lika beslutade att dela och gå hem och det kanske var lite väl tidigt.

Matchen vann Strängnäs med 7-5 och själv bidrog jag med en vinst och segern skrevs till 2/0 mot Roger som jag fick lämna fem slag till. Hade dormy tre men sedan knep han det 16:e där han hade slag och även de 17: där han hade ett suveränt inspel till 50 cm från flaggan. Reaktionen kom på avgörande hålet där hans utslag nätt och jämt passerade damtee.

Ytterligare en vinst så nu är det 14 vinster, två oavgjorda och två förluster i match detta år. Inte så illa eller?

Kommentarer
Postat av: Uffe

Du är verkligen en klippa i matchspel. Får se om vi möts i U2 om en framskjuten placering.



Vänligen Uffe

2008-08-08 @ 15:03:05
Postat av: UTE

Tack för det Ulf!

Alltid lika roligt att spela match och det är ju den ädla formen av golf. Att dessutom hjälpa er ungdomar lite gör ju inte saken sämre. Tyvärr får vi inte mötas ytterligare i U 2 men vi får väl tillsammans se till att vi vinner den prestigefyllda gruppmatchen.

Lycka till på KM hälsar UTE!

Postat av: Ulf Dia-Tsi-Tay

Hej! Nog kan vi mötas. Du trodde nog att det var lagledare Uffe som skrev inlägget, men fel var det. Jag lyckades bättre än väntat i KM H45, blev fyra, efter 18 håls spel. Regn och åska avbröt sista rundan, tyvärr. Låg efter 7 hål 1 över banpar och spelade utmärkt golf. Kändes som jag kunde scora mkt. bättre än vanligt och kanske klättra upp till top 3. Var 1 slag ifrån att få fortsätta i Öppna klassen. Mvh Uffe tay

2008-08-09 @ 20:29:11
Postat av: UTE

Nej nu får vi göra något åt ALLA Ulfar!

Tänk att det skall vara så många goda och trevliga kamrater som heter Ulf. När de nu dessutom skriver under med bara Ulf eller Uffe så är det ju inte så lätt att hålla reda på pojkarna.

Nu måste jag bli bättre på att tyda alla Ulfar!

2008-08-11 @ 09:47:27
URL: http://ute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback