HIO på Furnas!

Tänk att åka på golfresa till Azorerna och sedan passa på att göra HIO på Furnas 11:e hål.
130 m var det från röd tee till hålet förra lördagen då Birgitta Lindberg från Åkersberga slog till.
Hon blev verkligen fint uppvaktad av arrangörerna vid prisutdelningen då hon fick en mycket fin klubba att sätta upp på väggen. Vad jag inte vet är om hon har kvar bollen eller finns den i något vatten uppe på Furnas?

image865

Hon blev även hyllad på planet hem så till slut visste hela planet om Birgittas lycka och vi är många som fortfarande väntar "på första gången"!

image866

Kommentarer
Postat av: Dottern - den yngre

SUPERGRATTIS mamming!!! Du är en av ytterst få av alla tusentals golfspelare som lyckats med en HIO!! Och JÄTTEKUL att det blev så uppmärksammat - det är du verkligen värd, med ditt fina spelsinne, ditt tålamod och din ödmjuka inställning till dina medspelare och sporten golf. Vi skålade för dig hemma i Svedala. Kramar från stolta Hackstable´s: Anna, Micke och barnbarnen (speciellt Pontus!)
(och tack "UTE" för en trevlig blogg där detta uppmärksammades)

2008-04-25 @ 19:27:02
Postat av: Katarina

Dottern - den äldre
Massor med grattis från Hackstable´s II också! Vi är sååå stolta vi med. Rätt inställning ger utdelning, det ser vi här!
Nästa helg ska här påbörjas hårdträning, i form av nybörjarkurs.
Såklart måste fanan fortsätta bäras högt av släkten. Dotter den äldre har satt som mål att göra om bedriften så snart som möjligt. Here I come..
Och, håller med föregående talare, trevligt med detta inlägg i din blogg. Tack för det!
/Katarina

2008-04-25 @ 23:28:20
Postat av: birgitta

tack Ulf för en trevlig artikel med fina bilder.
bollen ligger i tryggt förvar hemma i kassaskåpet.

2008-04-26 @ 09:34:17
Postat av: UTE

Hej på er hela släkten!
Vilken praktmamma ni har och ni skall tro att det var många som var avundsjuka på henne då hon gjorde HIO på denna fina bana.
Återigen grattis!
Bra även att du har bollen i säker förvar. Kan berätta om min kamrat som var på jobb i Jönköping och skulle gå nio hål på kvällen. Fanns ingen att spela med så han gick ut själv och de som inte får hända hände. HIO på ett korthål och efter rundan så ringde han och berättade det glada och samtidigt det tråkiga, inga vittnen. Tänkte att något roligt skulle han väl ha kvar och då tänkte jag på bollen som gått i hål. Frågade honom givetvis och då blev det tyst. Tänkte inte på det - den gick i vattnet två hål senare. Så kan det gå om man inte spelar på Furnas hälsar UTE!

2008-04-27 @ 22:33:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback