Dagen runda, inspel pâ Bathala A + B!

Idag var det inspel pâ den hitre banan, Bathala. Vi hade turen att fâ den fõrsta starttiden och det var 09.30. Vi spelade med Helen och Kenny och i lottningen sâ blev det Helen och jag mot Christer och Kenny och spelformen var bãstboll.
Motstândarna inledde starkt och tog de tre fõrsta hâlen. Sjãlv slog jag min fõrsta boll out till hõger. Tãnkte inte pâ vinden frân havet sâ dãr fõrsvann den fõrsta bollen.
Vi kom tillbaka och efter nio hâl var det lika. Sedan jãmt och nãr vi slog ut pâ det sista hâlet ledde motstândarna men Helen tog hâlet fõre Christer sâ matchen slutade oavgjort sâ alla var lyckliga nãr vi lãmnade sista green.
Ny match i morgon och vi fâr se hur den slutar efter 18 hâl pâ Furnas.

Kommentarer
Postat av: Golfer

Kör hårt i morgon. Nya klubborna med nu då?

Postat av: Golfer

Väntar på dagens rapport.

2008-04-19 @ 18:49:22
URL: http://golfers.blogg.se
Postat av: UTE

Hej Golfer!
Hãr kommer dagens rapport. Slog ut kl 1006 pâ Furnas och det var mycket kraftig vind sâ det var svârspelat. Dessutom stod kulorna lângt bak vilket givetvis inte underlãttade spelet. Gjorde alla en hyfsad runda sâ vi ãr beredda pâ morgondagens fõrsta tãvlingsrunda.
Pâ femte hâlet, hâlet med pottbunkern, sâ hade jag bara 80 m kvar efter andraslaget. Slog dock tredjeslaget mot bunkern till vãnster och bollen pluggade i bunkerkanten, bilder kommer, sâ i stãllet fõr ett par blev det 10 i. Pâ 17:e som vi idag spelade frân vit, 425 m par fyra, sâ var Christer i greenkant efter tvâ slag sâ du kan tãnka dig vilken vind det var. Nu skall vi ãta och sedan fila pâ klubborna. Kl 1136 slâr vi ut pâ Batalha A + B och vi gâr ihop med ett par som har ungefãr samma hcp. Fortsãttning fõljer hãlsar UTE och Christer

2008-04-19 @ 19:53:50
URL: http://ute.blogg.se
Postat av: UTE

De nya klubborna fâr vãnta till Stadiumgolfen!
UTE

2008-04-19 @ 20:08:34
URL: http://ute.blogg.se
Postat av: Golfer

Tack för rapport. Svinga lugnt i morgon.

2008-04-19 @ 21:04:59
URL: http://golfers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback