Seger i Svenska Servicegolftouren

Samuel som är krögare på Strängnäs GK är inte bara en mycket bra kock. Han har också efter mycket tränande även fått igång sitt golfspel och slå väldigt långt. Dessutom har han precision vid green och det har gett resultat.

I grundspelet i Svenska Servicegolftouren så blev det en sjätteplats vilket innebar en plats i Sverigefinalen och dessutom vann han längsta drive på drygt 290 meter i motvind.

I onsdags var det Sverigefinal på Kungsängen och det var spel över 36 hål med 54 deltagare. Samuel inledde med en 74 runda och låg efter detta på 11:e plats. Lite lunch och sedan tog han fram storspelet och gick de sista 18 hålen på 62 slag. Rundan innehöll bland annat tre birdie.

Så nu väntar fyra dagars golfspel i Costa Brava och vi får väl se om han tar med Anna, sambo och intendent på Strängnäs GK, som kom på 12:e plats efter att varit på en tredje plats efter 18 hål.

GRATTIS SAMUEL OCH LYCKA TILL I FORTSÄTTNINGEN!

image452

Samuel med den fina pokalen och vi får hoppas att han är kvar som krögare även nästa år och inte inleder en karriär som PRO.

Kommentarer
Postat av: Anna Eriksson

Bra skrivet!!
Ja, nu är det en sjungande och visslande kock vi har på Strängnäs Golfklubb. Pokalen står på disken längst fram och skiner.

Postat av: UTE

Hej Anna!
Verkar som om tidningen även läser min blogg så nu visslar han väl ännu mer. Hoppas att ni inte flyter bort där ute och Hans S och min match får nog vänta några dagar.
I morgon är det teetime 08.30 på Arlandastad, Masterbanan, så då hoppas vi på bättre väder.

2007-09-04 @ 13:46:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback