Finalen i SAS-golfen

Igår var det finalspel för deltagarna i SAS-golfen 2007. Kvaltävlingar har genomförts på Barsebäck, Hills, Kyssinge och Arlandastad. Cirka 140 spelare i 70 tvåmannalag var kvalificerade till finalen som även den genomfördes på Arlandastad.

Redan klockan 07.30, en torsdagmorgon i september, såg det ut så här på rangen. Förberedelserna var i full gång och många ville gärna komma åt förstapriset, en golfresa från REvent.




På en bra plats vid genomgångsplatsen var givetvis REvent banderoll placerad.



Själv deltog jag och golfkamraten Christer i den särskilda sponsortävlingen och resultatet skall vi inte tala om. Ny bana för Christer och sedan första gången ihop i foursome. Får väl försöka spela bättre någon annan gång.

Tillsammans med oss gick två damer från Skåne som kvalificerat sig som bästa damlag från Barsebäck och två ungdomar från Huddinge gymnasium som kvalificerat sig på Arlandastad.



Prisbordet var imponerande stort och här ser ni den stora segerpokalen samt de minnespokaler som de tre första i resultatlistan fick.



Två par fick en resa med REvent till Portugal med boende på Hotel Costa Da Caparica och spel på de mycket fina golfbanorna Aroeira ett och två. Det var dels de två Stockholmsungdomarna som vann på fina 39 poäng och sedan var det även det bästa damlaget och även det var från Stockholm. Totalsegrarna hade fyra respektive 25 i hcp och det är som ni vet en mycket bra kombination när det gäller foursome.



Här har tävlingsledaren Peter och även UTE kommit med på bilden.



Vill ni kommande år spela en trevlig tävling och samtidigt bidraga med pengar till Rädda Barnen så skall ni anmäla er till SAS-golfen. Dessutom är det spel på mycket bra banor.

Kommentarer
Postat av: Golfer

Även om resultatet tydligen inte var det bästa för er tycks det ha varit en trevlig dag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback