Ledig dag

Idag ar det lordag och det ar gastbytardag vilket innebar att jag just skickat ivag 24 gaster till flygplatsen for hemfard till Kopenhamn och Stockholm.

Under kvallen kommer sedan 12 nya gaster for sista veckan har i Lissabon. Det ar sex fran vardera Stockholm och Kopenhamn sa det lutar at att det blir en lugn vecka.


Kommentarer
Postat av: Bengt och Agneta

Nu är vi hemma igen efter en vecka i Lissabon. +3 grader och snö(!!!) när vi landade på Arlanda. Kvällen innan satt vi på en balkong i kortärmat med ett glas rött och lyssnade på Atlantvågorna. Gissa vilket vi föredrar?!Tack snälla Ulf och medresenärer för en otroligt fin vecka.Vi återkommer mer än gärna.
Agneta och Prisjägar´n

2007-11-03 @ 19:35:12
Postat av: Helén Savmyr och Kenny Andreasson

Jag tror att du är golfvärd åt en kär kollega till mig, Eva Peters, ta väl hand om henne och hälsa/Helén

2007-11-04 @ 11:21:35
Postat av: UTE

Hej Bengt och Agneta!
Kul att hora av er och att aven hemresan gick bra. Nu kommer ni nog att aka pa flera golfresor i framtiden och ni bada tva kommer val att bli flitiga deltagare pa tavlingarna pa Strangnas GK. Speciellt "Prisjagarn" som verkligen tar fram det fina spelet nar det ar dags for tavling.
Halsningar
UTE

2007-11-04 @ 22:54:56
Postat av: UTE

Hej Helén och Kenny!
Kul att se er pa bloggen och er glommer man inte i forsta taget. En mycket trevlig period pa Azorerna och det var verkligen trevligt att lara kanna er dar ute pa on. Skall givetvis halsa Eva och jag kan rapportera att de alla sex spelade bra golf idag pa Aroeira I. I morgon fortsatter vi pa nasta bana.
Halsningar fran UTE och ett Lissabon dar solen lyst i tre veckor!

2007-11-04 @ 22:58:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback