Förlust mot Mälarbaden

Igår, tisdagen den 22 maj, var det bortamatch mot Mälarbaden.

Banan var i mycket gott skick och det enda som störde var att greenerna var nydressade.

Som Ni vet så är det en niohålsbana med olika tee för respektive varv och det finns två flaggor på green. Första varvet är det vita och andra varvet är det röda, eller var det tvärt om. 

I första bollen spelade tre Hans och undertecknad. Vi spelade bra golf alla fyra och hade en trevlig och snabb runda. Hans S fick tyvärr stryk av Hans B som är fostrad i Strängnäs GK, 2/1. Själv fick jag stryk av banarkitekten Hans M, 3/2. 

I andra bollen så vann Christer E efter en enastående upphämtning. När det var fem hål kvar låg Christer under med fyra men tog sedan fem hål på raken och vann med 1/0 på sista. Starkt spelat Christer. Anders Ö spelade jämt men fick tyvärr stryk på slutet. 

I sista bollen vann Bengt-Erik efter att hans kedjerökande motståndare fått slut på cigaretter och då tappade spelet. Bengt-Erik låg inledningsvis under men vände matchen. Acke inkasserade sin första förlust på många år i H 55 och det med hela 6/5 mot en mycket starkt puttande motståndare. Dessutom spelade han ofta drive, drive och putt på par fyrorna. Det gjorde även Bengt-Eriks motståndare och Bengt-Erik funderade på hur vår pro Anders skulle hantera en sådan elev. Dessutom har de båda runt 14 i hcp och spelade mycket bra. 

Förlust alltså med 8/4 och vi får ta nya tag nästa vecka i Flen!

image249

Hans S i svårt läge på 15:e hålet på Mälarbaden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback