Rakna ratt!

Rakna ratt!

Efter rundan galler det att rakna ratt. Har ser Ni ganget som nyss var pa green. Ni ser vilka tva som har fort kortet och vilka tva som kan slappna av. Rakningen sker ofta over en "cervesa" och ibland grande.

Kommentarer
Postat av: Sune Törnquist

Hej Ulf!

Vill först be att få tacka för en trevlig vecka på Azorerna. Vädret rår Du ju inte på och lite otur hade vi allt på Furnas och lite tråkigt för flertalet att bussen inte blev varm på hemfärden men i alla fall Du har vår stora respekt för att Du bland annat stod ute på Hål 14 och uppmuntrade oss i regnvädret, det var starkt gjort.

För egen del kan jag inte klaga, det blev ju utdelning i tre av tävlingarna och kan informera att ananasen var god om än icke riktigt söt och piké tröjorna passade bra.

Marie och jag hade tur att få spela med ett trevligt par, Erik och Cicci, och hade riktigt trevligt på rundan och avnjöt som synes en god öl på det 19:de.

Ett par frågor, hur hittar jag vår veckas hela uppslag och hur, med vilken extension, spara man ner filen så att man kan jnuta av den vid senare tillfälle, inte minst när svågern är ute i terrängen och letar boll.

Än en gång, TACK för en bra vecka och ett alldeles utmärkt värdskap.

Ha det fortsatt bra! Swinga lugnt!
Bästa Hälsningar,
Marie & SUNE

Postat av: UTE

Hej Sune och tack for de vackra orden!
Idag ar det forsta gangen for denna veckas "Skanegaster" och det borjade regna kl 23.00 igar kvall och har precis slutat. Sa sju av nio kom till start. Tva damer valde shoppingcentrat istallet.
Du hittar alla inlagg fran Azorerna under "Kategorier" och Azorerna. Dar finns allt som jag lagt in under dessa tre veckor.
Vad galler att spara ner sa kan jag tyvarr inte svara Dig. Skall forsoka ta reda pa det och aterkomma. Kanske det ar nagon annan som laser och kan det sa svara da garna pa detta.

2007-04-03 @ 13:08:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback