Bloggande UTE

Bloggande UTE

For att ha lite att gora pa kvallarna brukar jag ta en promenad ner till ett av de tva Internetcafeer som finns i centrala Ponta Delgada for att "blogga" lite och tomma mailen. Ett trevligt stalle med hjalpsam personal. Kan rapportera att medelaldern i lokalen hojs "lite" nar jag anlander. Priset ar 2 euro per timme.

Kommentarer
Postat av: Albin Och Andrea

Hej Farfar!

Nu har vi kommit hem från dagis, det var jätte skoj för idag kom faster och hämtade mig. Det tog ett tag att komma hem för vi (jag) kastade stenar och grus i brunnar, sen var vi tvungna att stanna för alla bilar. Faster sprang även med mig i vagnen så vi hann se tåget. Nu ska fortsätta busa.

Ha det så bra farfar!
Puss & Kram

Postat av: Golfer

hej, kul att läsa och följa. Här hemma hoppas jag på 10 grader eller mer i helgen. Då kan det bli 9 korta pay and play-hål i Järna. Det får man vara glad den här tiden på året.

2007-03-21 @ 20:41:00
URL: http://golfers.blogg.se
Postat av: UTE

Hej pa Er bada!
Vad galler Dig Albin sa ar det lite roligt for det forsta jag gjorde nar jag logggade in var att skriva pa Din blogg och fraga hur det gick idag och nar jag oppnar min sa ser jag svaret.
KUL!
Jonas - Sjalv skall jag i morgon ut till Batalha och leda tavling med 22 deltagare. Dessutom tankte jag spela sjalv i morgon. B + C-slingan, da kommer bl a B 5 i spel vilket inte ar mitt favorithal. Kommer Du ihag det? Par 5, dogleg v, smalt utslag, lutning at h, halet innan det fina par 3 halet.
Pa fredag ar det sedan Furnas och dar skall jag forsoka undvika pottbunkern denna gang.
Pa aterhorande!

2007-03-21 @ 23:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback