Sala GK



Greenen på det 12:e hålet sett från "kaffestugan".



Greenen på det tredje hålet sett från "kaffestugan".



Puttande Salaungdomar på den tredje greenen.

Sala GK ligger cirka en mil öster om Sala längs vägen mot Uppsala. Du möts av ett mycket trevligt klubbhusområde som är mycket välskött. Där finns förutom allt som skall vara på ett klubbhusområde även en överbyggd drivingrange och även tiotalet små stugor till uthyrning.

Banan består av 18 plus 9 hål och de första nio hålen byggdes redan 1970. Artonhålaren har par 73 och på utvägen är det endast en par tre och i stället tre par femmor. På hemväg är det tvärt om således 38 ut och 35 in.

Det är en lättkuperad park- och skogsbana i en naturskön miljö och det finns vatten på ett antal hål men de är lätta att hantera. Relativt brett så det passar min spelstil. Fina bunkrar som var lätta att ta sig ur. Fin fairway och relativt snabba greener.

Det enda negativa som vi kunde upptäcka var att kiosken kom först efter tolv hål så det gäller att vara förberedd på detta.

Efter ronden fanns det ett litet trevligt omklädningshus som var snyggt och välstädat. Dessutom serverade restaurangen en god dagens lunch, panerad rödspätta, till ett pris av 69:-.

Slutsats: Banan är väl värd ett besök!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback