Oavgjort på Solbacka

Under gårdagens em så avverkade vi den femte omgången i H 55-serien. Det var en ny bekantskap för fem av sex i vårt lag då resan gick till Solbacka mitt i Sörmland och dess golfbana. Konstigt att vi inte besökt den tidigare då det var en spännande och utmanande bana med mycket fina men små greener. Det hade varit en stor fördel att ha spelat banan tidigare då det var några blinda och svåruppfattade hål.

Solbacka kom till spel med tre spelare på hcp 20,5, 22 och 23 vilket innebar att de fick spela på 20 i hcp.

Vad hände då?

Jo dessa herrar slog till och spelade strålande golf och vann alla tre sina matcher med klara siffror, 6/5, 5/4 och 3/2. En av herrarna räknade sina poäng på rundan och kom upp i fina 42 poäng och då är det inte mycket att göra.

Hans, Anders och undertecknad som gick i de tre första bollarna höll ihop spelet och vann alla tre. Anders med klara 7/6 efter mycket bra puttande. Hans med 5/3 efter mycket säkert spel och slutligen undertecknad med 2/1 efter att tagit första hålet och sedan aldrig legat under i matchen.

6/6 och en poäng till laget. Totalt nu sju och en poäng efter Vingåker som igår tog två p på wo. Nästa vecka har vi redan två p och 12/0 i och med w o mot Torshälla. I sista omgången har vi sedan Vingåker borta.

Målsättningen att  försöka gå till hösten A-grupp kvarstår.

image265

Gösta, Hans och Anders på sista green efter gårdagens seriespel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback