Ordförande i Strängnäs Golfklubb - tack för förtroendet

För cirka fem år sedan sade hustru och jag till varandra att nu får det vara slut med alla ideella uppdrag på lokal och central nivå. Kändes ju skönt att bli lite fri och bara ägna sig åt sig själv och sina fritidsintressen, bl a att spela mera golf.

Nu efter avslutad yrkesverksamhet inom Armén och med 100 % ledig tid så kändes det rätt att tänka om. Kan ju inte gå hemma och fila på hem och hus och inte heller vara utomlands och jobba med golf. Även om detta är en mycket behaglig tillvaro dock allt för långt från hustru, barn och Albin.

Tackade därför ja till erbjudandet om att bli näste ordförande i den nu 40 år gamla golfklubben i Strängnäs. Skall försöka axla J Å L:s mantel på bästa sätt. Känns extra utmanande nu när vi skall lämna medlemslånens tid och gå över till spelrätter.

TACK ALLA NI SOM VAR MED PÅ MÖTET IGÅR
OCH JAG SKALL PÅ BÄSTA SÄTT FÖRSÖKA FÖRA STRÄNGNÄS GOLFKLUBB FRAMÅT!

Nu skall överlämning genomföras och ett inledande styrelsemöte skall ske nästa vecka. Redan nu vill jag ta upp tre saker och dessa nämnde jag också igår men då var ju timmen sen efter diskussionerna om spelrätter.

1. TRIVSEL, DELAKTIGHET OCH STÄNDIGA FÖRBÄTTRINGAR

Det är vi alla medlemmar som äger vår golfbana. Det är vi själva som skall utveckla den så att vi får ett trevligt område att spela golf och umgås på. För att göra detta krävs att vi alla är delaktiga och ständigt kommer på nya idéer som vi när vi har möjlighet utvecklar. Dessutom kan många vara med och göra praktisk nytta inom klubben. Det är inte bara på städdagarna som det behöv ideella krafter. Många äro de saker som vi kan göra samtidigt som vi har trevligt. Har du redan nu förslag så hör av dig men jag kommer själv att utveckla detta framöver.

2. GOLFBANAN

I senaste numret av GolfDigest så kom vår fina bana på femte plats i Södermanland. Före oss har vi endast ungdomarna Vidbynäs, båda slingorna, Kallfors och Åda. Detta måste vi jobba vidare på och jag vet att Thomas och han personal och bankommittén redan är igång med en plan för kommande år. Det bådar gott för att vi skall kunna spela på 27 toppenhål nästa år.

3. EKONOMIN

Självklart måste detta nämnas och de är förhoppningsvis så att det nu kan bli mera stabilitet i ekonomin i och med spelrätter. Dessutom tror jag på ett positivt inflöde till klubben då spelrätterna "släpps". Detta kommer på sikt att innebära en ekonomi i balans.

Än en gång TACK för förtroendet!



Kommentarer
Postat av: Kirran

Hej Ulf!
Hela Damkommittén på Strängnäs GK önskar dig välkommen och vi ser fram mot ett gott samarbete!
God Jul & Gott Nytt År!

2007-12-11 @ 13:49:52
Postat av: UTE

Hej Kirran och ALLA ni andra i damkommittén!
Tack för dessa ord och det känns roligt att få höra detta när man klivit på ett jobb som många tycker är väldigt tufft.
Skall göra mittt bästa och som jag sade i torsdag så är vi alla ägare av golfklubben så det gäller att vi alla är delaktiga i klubben fortlevnad.
Detta innebär engagemang och då ökar vi även trivseln för oss själva och gäster på banan.
Tack, och det skall bli trevligt att träffa damkommittén men det får bli först när vi bytt till 2008 och till dess
En God Jul och Ett Gott Nytt År!

2007-12-12 @ 07:29:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback