Tack alla!

Tack alla gaster!

TACK for dessa veckor och pa aterseende!

Kommentarer
Postat av: Kirsten

Hej Ulf!
Jag tycker det har varit spännande och intressant att gå in på UTE bloggen och se nytt från Azorerna. Nästan som en tidning. Mycket lärorikt har det varit och fina bilder. Finns nog ingen blogg som är så utförlig som denna. Hoppas många golfspelare får komma ut till Ditt gäng på Azorerna!
Kirsten

2007-04-24 @ 07:49:08
Postat av: Peter

Välkommen hem!
Fest på lördag!

Peter

2007-04-24 @ 09:45:55
Postat av: Golfer

Kul att du började blogga. Har varit roligt och inspirerande att följa dina dagar på Azorerna. Ser fram emot spel nu när banorna börjar bli gröna här hemma.
Väkommen åter till Sverige.

Postat av: Sören

Hej Ulf!
Du kom väl liksom vi hem sent i natt men har ändå hunnit sova några timmar i den egna sängen.
Ulla och jag tycker att vi har haft en mycket fin och trevlig golfvecka på Azorerna då det mesta har fungerat perfekt. Vi vill tacka dig för ett fint jobb som reseledare, tävlingsledare och guide mm. Att vi dessutom hade fint väder hela veckan har naturligtvis också bidragit till att resan blev så lyckad.

2007-04-25 @ 13:42:03
Postat av: UTE

Hej Sören!
Tack för dessa fina ord. Det har varit trevligt att lära kännar Er och de har som Du skrivit varit en trevlig vecka. Just nu är det några travar av post som måste gås igenom för i morgon är det golftävling på gång. Hälsa Ulla!
UTE

2007-04-26 @ 09:05:27
Postat av: Birgitta o Janne

Hej Ulf!Tack för en trevlig golfvecka på Azorerna.Det blev en jobbig onsdag man kände sig seg men nu börjar man återhämta sig. Hoppas tävlingen kommer att gå bra för dig efter 6v träning så vinner du säkert. Ha det riktigt bra önskar vi dig.

2007-04-26 @ 22:19:10
Postat av: Annika Wallström

Hej Ulf!

Vi vill tacka för en mycket bra golfvecka på en underbart vacker ö. Vi håller med Sören och Ulla, vi är mycket nöjda med ditt jobb, med mycket tydlig och bra information samt alltid med humorn närvarande.
Det var bra att kunna gå in på bloggen och följa den innan vi reste till Azorerna.
Ha det bra och lycka till med nya golfarrangemang.
Hälsningar
Annika och Stefan

2007-04-26 @ 22:32:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback